Anbefalinger

”jeg ville ønske jeg havde mødt dig fra starten”. Det har jeg hørt mange gange efter en endt samtale.

Jeg har også fået udtalelser såsom:

”Jeg føler mig meget mere oplyst i forhold til min situation.”
”Jeg føler mig mødt og forstået.”
”Jeg kan nu konkret handle på de ting, der er en udfordring.”

Mange af de mennesker, jeg har arbejdet med, har taget ansvaret tilbage og er begyndt at skabe et nyt liv og fundament for sig selv, hvilket har smittet af på resten af familien.

Her kan du læse nogle af mine anbefalinger:

Familie med mangeårig konflikt og problemer med kommunen

“Vores udgangspunkt som familie var, at vi havde mange udfordringer med kommunikation mellem os voksne og vores børn.

Vi havde oplevet gennem mange år ikke at kunne få hjælp til de udfordringer vi havde som familie, og havde kørt en udmattelsesstrategi i stedet for samarbejde.

Vi har fået hjælp fra Jeannette til at anskue vores familie som en helhed, og gennem samtaler omkring vores personligheder, lærer vi at forstå hinanden og reagere og acceptere hinanden for vores forskelligheder. Første fik vi ryddet op i det ydre, det gav resultater med det samme, og derefter i det indre (det var den lange og svære proces)”.

– forældre med tre børn

Fra syg til raskmelding

“Jeg kan på det varmeste anbefale Jeannette som støtteperson. Jeg har stået et sted, hvor jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle håndtere tingene. Jeannette har til hver en tid været suveræn til at give gode råd, til at få vendt tingene, til at få et helt andet syn på alt det svære, give råd om andre måder at tænke og handle på, og ikke mindst bare at give ro. Så klart mine varmeste anbefaling”.

mor og tidligere sygemeldt borger

Mor der havde opgivet håbet

“Tak for dig og alt dit gode arbejde. Du gjorde noget helt specielt, så jeg pludselig så verden på en mindre farlig måde”.

– anonym