Skip to main content

Familie med Vilje – sådan skaber du dit eget livsoverskud, ro og balance via 6 simple Cirkler

Mit formål er, at inspirerer og hjælpe dig med at skabe dit eget livsoverskud, ro og balance via 6 livscirkler, som hænger sammen i forhold til vækst og udvikling i en familie.

Give dig praktiske, brugbare og løsningsorienteret hverdagsværktøjer/redskaber du kan omsætte til handling med det samme.

De 6 livscirkler er følgende:

1. Cirkel: Mål – Beslutning – Bevidsthed
Du bliver undervist i den vigtigst ting, som er fundamentet for en familie.
Værdien er at du finder ud af, hvordan du kan blive fyldt op med energi og glæde i din dagligdag.Du er så meget mere end du tror. Her får du styr på dit tankemønster og får opskriften på, hvad der skal til for at skabe det, du drømmer om.

2. Cirkel: Relationer

Her får du indsigt i hvad, der skal til for at opnå god kommunikation og gode dialoger. Du vil modtage konkrete redskaber, der vil hjælpe dig med at se dig selv i et mere positivt lys, som understøtter et stærkere selvbillede. Som en konsekvens heraf vil du automatisk tiltrække mere meningsfyldte relationer samt undgå konflikter.

3. Cirkel: Sundhed

Vi arbejder med balance mellem det mentale, det følelsesmæssige samt det kropslige. vi er trænet så meget i vores rationelle hjerne, at vi helt har glemt hvordan vi bruger vores intuition. Det kommer der styr på nu.

4. Cirkel: Rigdom

Du får lært sandheden om penge, og hvordan du kan forvandle underskud til overskud via simple lette og holdbare løsninger.”Penge er ikke alt” vil nogle sige – men de er vigtige, hvis du gerne vil opnå det, du drømmer om, give dine børn muligheder, et hjem, mad osv. Du får en konkret strategi til, hvordan du kan begynde at skabe økonomisk frihed til at gøre det, du vil, med hvem du vil, hvornår du vil.

5. Cirkel: Karma

Hvad er karma egentlig, og hvordan kan du integrere den i din hverdag uden, at det bliver hokus pokus filosofi men reelt handler om vores attituder eller mangel på samme både over for os selv og andre.

6. Cirkel: Karrierer – work/life balance
Karrierer & Work/life balance og din professionelle vækst er kun et udtryk for, hvor meget eller, hvor lidt du selv vækster. Ved at være i en kreativ proces vil du finde ude af, hvor du skal sætte ind for at opnå, hvad du virkelig gerne vil samt skabe balancen mellem dit private og professionelle liv.

Efter endt forløb har du fået mere indsigt i dig selv og din familie samt hvordan du får skabt det du drømmer om.

Husk

Livet er i konstant udvikling ligesom en cirkel, der kører rundt og rundt. Cirklen stopper aldrig, men du kan være med til at øge eller sætte farten ned på dine cirkel alt afhængig af, hvad du ønsker at livet skal bringe.

Forløbets muligheder og opbygning er som følgende;

Du har mulighed for, at invester i en eller flere cirkel af gangen. Du kan også vælge, at investere i alle 6 cirkler fra begyndelsen.

Fysisk mødegang: Vi mødes altid fysisk den første gang i begyndelsen af  hver cirkel for, at sikre os at du kommer godt igang.

Du har mulighed for at få 2 test:  For at du selv kan følge med i din udvikling visuelt, tilbydes du en test i begyndelsen og i slutningen af forløbet.

Onlinesessioner: Vi mødes online x-antal gange alt afhængig af, hvilket forløb du har investeret i.

SMS-hotline: Hvis du får brug for et kærligt indspark undervejs, har du altid mulighed for at sende en SMS sålænge, du er i et forløb.

Ugentlig sparringer: Du har mulighed for 15 minutter ugentlig sparring hver uge, hvor du kan stille konkrete spørgsmål indtil det, du arbejder med i cirklen.

De 6 cirklers temaer: Alle cirkler har et tema, som begynder med et dybdegående forberedt oplæg af mig. Derudover vil vi løbende have opfølgning på det du har arbejdede med for, at sikre, at du får din nye viden integreret så du kan bruge det du lærer. Jeg vil sørge for, at du får mest mulig værdi ud af dit forløb.

Er du klar til at tage springet i tillid, så er jeg klar til at gribe dig.

Jeg glæder mig til vores samarbejde.

Famile er ikke noget vi får, det er noget vi skaber.

FORLØBET

Forløbet begynder, når du har truffet en beslutning om, at du vil investere i dig selv og din familie. 

Jeg garantere, at det vil smitte af på alt andet, du foretager dig i livet.

“Jeg vil glæde mig til at samarbejde med dig”

Book en afklarende samtale med mig 

Book tid