Skip to main content

Familie med Vilje

– Skab livsoverskud, ro og balance med seks simple cirkler

Familie er ikke noget vi får, det er noget vi skaber.

I Familie med Vilje bruger vi seks livscirkler til at forstå og undersøge forskellige familiesammenhænge. Cirklerne hænger sammen, men vi kan sammen vælge at fokusere på den eller de cirkler, du er mest interesseret i.

De seks livscirkler er:

1. cirkel: Dig selv – dine mønstre, bevidsthed og mål

Du bliver undervist i den vigtigste ting, som er fundamentet for en familie: Hvordan bliver du selv fyldt op af energi og glæde i din dagligdag? Hvad er dine drømme, ønsker og mål? Du er så meget mere, end du tror! I denne cirkel får du styr på dine tankemønstre og får opskriften på, hvad der skal til for at skabe det, du drømmer om.

2. cirkel: Relationer

Vil du gerne styrke dine relationer? Her får du indsigt i, hvad der skal til for at opnå god kommunikation og skabe meningsfuld dialog. Du vil modtage konkrete redskaber, der vil hjælpe dig til at se dig selv i et mere positivt lys, som understøtter et stærkere selvbillede. Som en konsekvens heraf vil du automatisk tiltrække mere meningsfyldte relationer og undgå konflikter.

3. cirkel: Sundhed

Sundhed er mere end fitnesscenter og kostplaner. I denne cirkel arbejder vi med balancen mellem den mentale, følelsesmæssige og kropslige sundhed. Vi er trænet så meget i vores rationelle hjerne, at vi helt har glemt hvordan vi bruger vores intuition. Det kommer der styr på nu.

4. cirkel: Rigdom

Penge er måske ikke alt, men de er nødvendige! Desuden er de et nyttigt værktøj, der kan hjælpe dig med at opnå dine drømme og give muligheder til dine børn. Her lærer du, hvordan du kan forvandle underskud til overskud via simple lette og holdbare løsninger. Du får en konkret strategi til, hvordan du kan begynde at skabe økonomisk frihed til at gøre det, du vil – med hvem du vil og hvornår du vil.

5. cirkel: Karma

Mange skifter bekendtskab med konceptet om karma gennem den østlige filosofi. Men karma er ikke bare hokuspokus! Denne cirkel udforsker, hvad karma egentlig betyder, og hvordan du kan bruge konceptet i din hverdag. Det handler reelt mere om vores attituder – eller mangel på samme – både over for os selv og andre.

6. cirkel: Karriere og work-life-balance

Din professionelle vækst er også et udtryk for, hvor meget du udvikler dig personligt. Her arbejder vi med at skabe balance mellem dit private og professionelle liv. Ved at være i en kreativ proces vil du finde ude af, hvor du skal sætte ind for at opnå både dine familie- og karrieredrømme.


 

Mit formål med forløbet er at inspirere og hjælpe dig med at skabe dit eget livsoverskud. Håbet er, at jeg kan give dig praktiske, brugbare og løsningsorienterede redskaber, som du kan omsætte til handling med det samme.

Efter endt forløb har du fået mere indsigt i dig selv og din familie, som du kan bruge til at skabe ro og balance.


Forløbets muligheder og opbygning

Du har mulighed for at investere i én eller flere cirkel ad gangen. Måske vil du gerne have et forløb fokuseret på relationer og karma, eller måske vil du gerne fokusere på karriere og work-life-balance. Du kan selvfølgelig også vælge at investere i alle seks cirkler fra begyndelsen.

Du har mulighed for at få to test. For at du selv kan følge med i din udvikling, tilbydes du en test i begyndelsen og i slutningen af forløbet.

Vi mødes altid fysisk den første gang i begyndelsen af hver cirkel så jeg kan sikre mig, at du kommer godt i gang.

Ellers består forløbet af onlinesessioner. Vi mødes online x antal gange, alt afhængig af hvilket forløb, du har investeret i.

Hvis du får brug for et kærligt indspark undervejs, har du altid mulighed for at sende en SMS så længe, du er i et forløb hos mig.

Desuden har du mulighed for 15 minutters sparring hver uge, hvor du kan stille konkrete spørgsmål til det, du arbejder med i cirklen.

Alle seks cirkler har et tema, som begynder med et dybdegående forberedt oplæg af mig. Derudover vil vi løbende have opfølgning på det, du har arbejdet med, så jeg er sikker på, at du får din nye viden integreret og kan bruge det, du lærer. Jeg vil sørge for, at du får mest mulig værdi ud af dit forløb.

Er du klar til at tage springet i tillid, så er jeg klar til at gribe dig!

FORLØBET

Forløbet begynder, når du har truffet en beslutning om, at du vil investere i dig selv og din familie. 

Jeg garantere, at det vil smitte af på alt andet, du foretager dig i livet.

“Jeg vil glæde mig til at samarbejde med dig”

Book en afklarende samtale med mig 

Book tid