Skip to main content

Familie med Vilje

Skab livsoverskud, ro og balance med seks simple cirkler

Du ved det godt: du burde være en glad forælder eller partner med overskud, energi og ro.

Du forsøger – så godt du kan – at rumme alt og alle i hjemmet. Om aftenen ligger du måske og lægger planer: ”I morgen skal det være – i morgen ordner jeg det hele med et smil på læben!”

Alligevel kommer du til at sætte den gamle plade på, og du fanger dig selv i at skælde ud, være irriteret, vred og frustreret. Hvorfor lytter dine børn ikke til dig? Hvorfor er din partner ikke opmærksom på dine behov?

Det føles som om, der er langt til frihed og anerkendelse.

Pludselig er dagen omme med en liste over alt det, du igen ikke nåede. Du plages af dårlig samvittighed, uforløste konflikter og drømme, du endnu engang må sætte på standby. Men i morgen…!

I morgen er der atter en dag. Men hvis du vil opnå noget andet, så skal du også gøre noget andet! Heldigvis lever vi i en verden, hvor vi har mulighed for lige netop dét.

Drømme, ønsker og håb er til tider blevet til vaner, der ikke handles på. Det er svært at løse sine udfordringer og skabe det familieliv, man gerne vil have.

Kodeordet ligger i at finde ud af, hvordan man ændrer sine vaner. Det er oftest den nød, det er sværest for os mennesker at knække alene.

Derfor har jeg skabt forløbet Familie med Vilje: Sådan skaber du livsoverskud, ro og balance med seks simple cirkler. Det henvender sig til dig, der er klar til at gå i dybden med dig selv og dine familiedrømme.

Sammen stiller vi de vigtige spørgsmål: Hvad ønsker du dig af livet? Hvordan ser dit ideelle familieliv ud? Hvilke værdier sætter du højest i livet?

Forløbet henvender sig også til dig, der endnu ikke har stiftet familie, men gerne vil klædes på til at komme godt fra start. Så kan du lettere opnå dine familiedrømme.

Der findes nemlig ingen familiemanual, man bare kan slå op i, når man kommer i tvivl. Den skriver vi – sammen.

Læs mere om forløbet eller book en indledende samtale med mig ved at klikke på linkene herunder.

Vil du vide mere?

Læs mere om de seks livscirkler her

Læs mere

Vil du høre mere om forløbet?
Så book tid til en 15 min. samtale.

Book en samtale

Vil du læse mere om forløbet?
Her kan du læse mere om, hvordan jeg arbejder, og hvad du kan se frem til i et forløb hos mig.

Læs mere om forløbet