Jeg arbejder ud fra årsager - ikke symptomer

Mine mange års erfaring med familiebehandling og familierådgivning har gjort mig i stand til effektivt at kunne identificere årsagen til udfordringer, se muligheder og sammen med dig/jer lægge en plan for handling, der sikrer, at du og din familie kan leve det liv, i ønsker.

Familierådgiver Jeannette Brendholdt

Hvem kan have glæde & gavn af familierådgivning?

 • Samlevende forældre
 • Fraskilte forældre
 • Enlige forældre
 • Forældre til sammenbragte familier
 • Forældre til små-børn, teenagere og voksne børn
 • Vordende forældre
 • Regnbueforældre
 • Bedsteforældre
 • Svigerforældre
 • … Og alle andre typer af forældre

Alle typer forældre kan få gavn af familierådgivning. Det afgørende punkt er et ønske om at opbygge en bedre relation til familien, forstå sig selv og sine nærmeste bedre – altså en vilje og lyst til forandring.

Hvordan foregår familierådgivning?

For mange mennesker er det grænseoverskridende at kontakte en familierådgiver. Det skyldes ofte, at forestillingen om hvad der skal foregå, ikke stemmer overens med virkeligheden.

Min erfaring er, at de familier jeg arbejder med bliver overraskede over, at det er meget anderledes end man forestillede sig inden rådgivningen gik i gang. Derfor vil jeg kort præsentere, hvordan det kan foregå:

Den første samtale er gratis og uforpligtende

Samtalen foregår via telefon eller Skype. Her kommer vi i fællesskab frem til de problematikker og udfordringer, som du og din familie oplever. På baggrund heraf finder vi ud af, hvad jeres behov er, og hvordan jeg bedst vil kunne hjælpe jer.

Hvis du kommer med en akut krise, kan vi også i den første samtale kort snakke om, hvad du skal/kan gøre nu og her.

Der er flere muligheder i forhold til lokation

Når et decideret forløb indledes, er der forskellige muligheder i forhold til valg af lokation for samtaler:

 • Vi mødes i neutrale rammer i et konsultations-lokale på følgende adresse:
  • Valby Tingsted 7, st. – 2500 Valby (1. sal)
 • Du og/eller din familie mødes i min konsultation i Valby, hvor vi sidder i rolige og afslappede omgivelser.
 • Hjemme hos dig og din familie.
 • Vi kan også tage samtalen over telefonen eller Skype.

Hver enkelt samtale tager udgangspunkt i, hvordan du som forælder har det, hvad du gerne vil opnå, og hvordan din familie kan komme ovenpå igen. Jeg lægger stor vægt på at være støttende og nærværende i min rådgivning, for det er min erfaring, at vi gennem gensidig tillid og tryghed kan nå længst.

Jeg har tavshedspligt

Som jeres familierådgiver har jeg tavshedspligt. Det betyder, at alt hvad du eller I fortæller mig, er fortroligt. Der sker ingen offentlig registrering til læge, hospital eller sagsbehandler, med mindre du ønsker det og giver samtykke hertil.

Antal timer varierer

Det er individuelt, hvor meget rådgivning hver familie har brug for, når det gælder om at komme ovenpå igen.

Enkelte har kun brug for nogle få samtaler til at få rettet op på deres situation.

Andre indgår i et længere forløb, hvor vi lidt efter lidt arbejder med flere og flere problemstillinger, og på den måde kommer tættere på kernen af konflikten/udfordringerne.

Jeg anbefaler som udgangspunkt minimum 3 samtaler, da det er en proces, og da problematikkerne og udfordringer ofte har har flere lag og forgrener sig i flere retninger.

Læs mere om mine kunders erfaringer med familierådgivning

Jeg ved, at det ”bare”er dit job, men din støtte, forståelse og læren mig at kende og give råd betyder alverden for mig. Jeg har været utrolig glad for ALT det du har lært mig om mig selv, både det gode, men også de mange dårlige ting.

Jeg har taget alle ordene til mig, og er dig evigt taknemlig for din ærlighed og jeg tror nu på, at jeg med tiden, nok skal få et godt liv sammen med min familie med alt hvad det indebære. Jeg er på rette spor.

Sygemeldt mor,
Køge

Gennem mit forløb hos Jeannette, har jeg fået nogle gode værktøjer til, hvad jeg kan gøre anderledes for at skabe en bedre ro derhjemme og sætte grænser for min søn på en respektfuld måde. Jeg har lært at stole mere på mig selv og derigennem vise min søn tillid. Jeg har fået en god forståelse for, hvordan forskellige handlingsmønstre udløser forskellige reaktioner, og hvordan jeg kan forsøge at ændre dette.

Anne Sofie,
København

Jeg kontaktede Jeannette, for at få sparring i opdragelsen af min søn, da jeg som enlig mor havde brug for input til, hvordan jeg kunne undgå eskalerende konflikter. Allerede ved første samtale indså jeg, at jeg er mor til en “NU-dreng”, og lærte om noget så simpelt som feminin og maskulin energi, og forskellen i vores personligheder, der hurtigt gav mig en indsigt i, hvorfor min søn og jeg oftere konflikter, i takt med at han bliver ældre.

Jeannette har givet mig en forståelse for, og værktøjer til, hvordan jeg kan ændre min væremåde, og hvordan jeg taler til min søn, så jeg minimerer konflikterne. Jeg fik hurtigt positiv respons på de ændringer jeg har lavet, og som jeg fortsat vil skulle arbejde på.

Else,
Roskilde

Vores udgangspunkt som familie var, at vi havde mange udfordringer med kommunikation mellem os voksne og vores børn. Vi havde oplevet gennem mange år ikke at kunne få hjælp til de udfordringer vi havde som familie, og havde kørt en udmattelsesstrategi i stedet for samarbejde.

Vi har fået hjælp fra Jeannette til at anskue vores familie som en helhed, og gennem samtaler omkring vores personligheder, lærer vi at forstå hinanden og reagere og acceptere hinanden for vores forskelligheder. Første fik vi ryddet op i det ydre, det gav resultater med det samme, og derefter i det indre (det var den lange og svære proces)

Forældre til tre børn,
København

Tag det næste skridt for dig selv & din familie

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.