Skip to main content

Hvorfor mig?

Jeg elsker at hjælpe og inspirere alle slags familier til at leve et liv med fokus på overskud på alle områder, som er  i overensstemmelse med deres egne værdier.

I samarbejde skaber vi det familieliv, du drømmer om.

Det kræver vilje og skills at skabe og være del af en familie.

vi skal gøre det selv men vi kan ikke gøre det alene

-derfor er familierådgivning

for alle familier uanset hvilken form du/I kommer, men som har et ønske om at opnå og skabe det du drømmer om – lige fra 

  • Bedre relation til sine nærmeste herunder partner, børn, børnebørn, søskende m.m.
  • Bedre kommunikation i familien
  • Ro, overskud og mere tid i hverdagen
  • Udleve det familieliv du drømmer om
  • Forandringer på andre livsområder såsom, sundhed, økonomi, karriere m.m.

Sådan foregår timerne sammen med mig

Familierådgivning foregår på følgende måde:

Du booker en uforpligtende og gratis afklarende samtale.

Samtalen foregår telefonisk, hvor vi afklarer om du/I er et match til et familierådgivnings/coachingforløb hos mig.

Jeg vil glæde mig til at høre om dine udfordringer, drømme og ønsker for dig selv og din familie.

Book tid

Vi mødes enten

  • Telefonisk
  • Online såsom skype, zoom, google eller anden platform der passer dig bedst.

Jeg har tavshedspligt

Det betyder at I som familie kan have tillid til, at det der bliver fortalt ikke kommer videre til anden instans, medmindre der gives samtykke.

Det første spørgsmål du skal stille dig selv er:  “Hvad vil det være værd for mig og min familie at investere i familierådgivning/coaching?

Det andet spørgsmål du kan stille dig selv er:  “Hvem er jeg som forældre”? og “Hvilken forældre vil jeg gerne være”? og er jeg den jeg gerne vil være?

Den forældre du gerne vil være – er du faktisk allerede inden i – til tider kræver det blot lidt hjælp udefra for at kunne finde den forældre frem i os selv.

Læs mere om mine kunders erfaringer med familierådgivning

Kære Jeannette

Vi er begge virkelig meget glade og tilfredse med at vi har “fundet frem til dig” og din rådgivning.
At være hos dig i fredags har været noget af en rejse i psyken og har allerede ført til mange refleksioner i dagligdagen om vores allesammens “hamsterhjul”.

Vi har haft en dejlig fredag aften med begge børn og bedsteforældre på restaurant, og der kom vi begge to som forældre, med glad og positiv indstilling til vores datter.
Smil på læben og ingen løftede pegefinger eller korrigerende tiltag.
Vi har allerede mærket at den sorte sky over os er lettet en smule.
Solen skinner faktisk, og vi bemærker det.

Vi ser meget frem til at se dig igen og glæder os til mange flere af dine input og indspark til, hvordan vi tackler det at være forældre, par, voksne og ansvarlige for vores børn🌼

Tak for dig.

På gensyn…..

L & M

———————————-

Kære Jeannette
Sarah er meget tilfreds med Jeres møde og glad for at få nogle svar på hvorfor tingene er som de er i vores familie. Hun mærker, at det hun får fra dig er noget hun kan bruge i alle relationer nu og senere i livet.

Mor til 17 årig datter

Kære Jeanette
Tak for en rigtig god snak og session.
Vi glæder os, og føler allerede at vi er godt i gang.

Nystartet familie.

———————————

Gennem mit forløb hos Jeannette, har jeg fået nogle gode værktøjer til, hvad jeg kan gøre anderledes for at skabe en bedre ro derhjemme og sætte grænser for min søn på en respektfuld måde. Jeg har lært at stole mere på mig selv og derigennem vise min søn tillid. Jeg har fået en god forståelse for, hvordan forskellige handlingsmønstre udløser forskellige reaktioner, og hvordan jeg kan forsøge at ændre dette.

Anne Sofie,
København

———————————-

Jeg ved, at det ”bare”er dit job, men din støtte, forståelse og læren mig at kende og give råd betyder alverden for mig. Jeg har været utrolig glad for ALT det du har lært mig om mig selv, både det gode, men også de mange dårlige ting.

Jeg har taget alle ordene til mig, og er dig evigt taknemlig for din ærlighed og jeg tror nu på, at jeg med tiden, nok skal få et godt liv sammen med min familie med alt hvad det indebære. Jeg er på rette spor.

Sygemeldt mor,
Køge

Tak for din indsats og dejlige måde at være på, du har hjulpet med at få mit liv i perspektiv, så jeg kan skabe den familie jeg gerne vil have.

Pernille

———————————

Jeg kontaktede Jeannette, for at få sparring i opdragelsen af min søn, da jeg som enlig mor havde brug for input til, hvordan jeg kunne undgå eskalerende konflikter. Allerede ved første samtale indså jeg, at jeg er mor til en “NU-dreng”, og lærte om noget så simpelt som feminin og maskulin energi, og forskellen i vores personligheder, der hurtigt gav mig en indsigt i, hvorfor min søn og jeg oftere konflikter, i takt med at han bliver ældre.

Jeannette har givet mig en forståelse for, og værktøjer til, hvordan jeg kan ændre min væremåde, og hvordan jeg taler til min søn, så jeg minimerer konflikterne. Jeg fik hurtigt positiv respons på de ændringer jeg har lavet, og som jeg fortsat vil skulle arbejde på.

Else,
Roskilde

Kære Jeannette
Tusind tak for din betænksomhed og din venlighed. Du har hjulpet os med proceduren i denne her forfærdelige familiesag.

Familiefar til 2 piger.

———————————-

Vores udgangspunkt som familie var, at vi havde mange udfordringer med kommunikation mellem os voksne og vores børn. Vi havde oplevet gennem mange år ikke at kunne få hjælp til de udfordringer vi havde som familie, og havde kørt en udmattelsesstrategi i stedet for samarbejde.

Vi har fået hjælp fra Jeannette til at anskue vores familie som en helhed, og gennem samtaler omkring vores personligheder, lærer vi at forstå hinanden og reagere og acceptere hinanden for vores forskelligheder. Første fik vi ryddet op i det ydre, det gav resultater med det samme, og derefter i det indre (det var den lange og svære proces)

Forældre til tre børn,
København

Det kræver skills at være forældre

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.