Hvorfor mig?

Jeg ELSKER, at hjælpe familier med at løse deres udfordinger/konflikter ved at styrker deres kommunikationen og deres nære relationer på en let, sjov og legende måde.

Jeg har fokus på forandringer og muligheder, så I som familie kan skabe det I drømmer om.

Det er til gavn for den enkelt, familien som helhed og på den lange bane den næste generation.

Mine mange års professionelle arbejde med familierådgivning samt egne erfaringer gør, at jeg hurtigt kan spotte, hvad der ligger til grund for de forskellige udfordringer/ konflikter der ligger i en familie men ikke mindst, hvordan vi løser dem.

Familierådgiver Jeannette Brendholdt

Familierådgivning er for hvem?

Alle familieformer kan få glæde og gavn af familierådgivning.

Familier der har brug for at der skal ske en forandring NU, for familier der gerne vil blive endnu bedre i deres kommunikation og realtioner.

Familier der ønsker at få endnu mere ud af alle livsområder lige fra relationer, sundhed, økonomi m.m.

Det afgørende er: Et ønske om lyst og vilje til forandring.

Hvordan foregår familierådgivning?

Min erfaring er, at de familier jeg arbejder med bliver overraskede over, at tilgangen til familieforandringer kan være let, sjov, legende og meget anderledes end de forestillede sig inden rådgivningen gik i gang.

Familierådgivning hos mig kan foregå i nævnte rækkefølge:

Hvis du er i tvivl, om familierådgivning er noget for dig. Er du velkommen til, at booke en uforpligtende kort gratis samtale

Samtalen foregår via telefon. Her kommer vi i fællesskab frem til de problematikker og udfordringer, som du og din familie oplever. På baggrund heraf finder vi ud af, hvad jeres behov er, og hvordan jeg bedst vil kunne hjælpe jer.

Book tid

Her kan vi mødes

  • Du og/eller din familie mødes i mine hyggelige lokaler i Valby, hvor vi sidder i rolige og afslappede omgivelser.
  • Hjemme hos dig og din familie.
  • Telefonisk eller Skype.

Hver enkelt samtale tager udgangspunkt i, hvad I som forælder/familie har behov for, hvad vil I gerne opnå, og hvordan I som familie konkret kan handle på de redskaber/værktøjer I bliver givet.

Jeg lægger stor vægt på at være støttende og nærværende i min rådgivning, dog med et kærligt skub –  for ingen handling ingen forvandling.

Jeg har tavshedspligt

Det betyder, at alt hvad du eller I fortæller mig, er fortroligt. Der sker ingen offentlig registrering til læge, hospital eller sagsbehandler, med mindre du ønsker det og giver samtykke hertil.

Antal timer

Jeg anbefaler 3 samtaler til en start, da det er en proces at arbejde med de forskellige problematikkerne og udfordringer, der kan ligge i en familie. Ofte er der flere lag der forgrener sig i flere retninger.

Men det er altid op til dig og din familie at bestemme hvor meget og hvor lidt I har behov for.

Læs mere om mine kunders erfaringer med familierådgivning

Kære Jeannette

Vi er begge virkelig meget glade og tilfredse med at vi har “fundet frem til dig” og din rådgivning.
At være hos dig i fredags har været noget af en rejse i psyken og har allerede ført til mange refleksioner i dagligdagen om vores allesammens “hamsterhjul”.

Vi har haft en dejlig fredag aften med begge børn og bedsteforældre på restaurant, og der kom vi begge to som forældre, med glad og positiv indstilling til vores datter.
Smil på læben og ingen løftede pegefinger eller korrigerende tiltag.
Vi har allerede mærket at den sorte sky over os er lettet en smule.
Solen skinner faktisk, og vi bemærker det.

Vi ser meget frem til at se dig igen og glæder os til mange flere af dine input og indspark til, hvordan vi tackler det at være forældre, par, voksne og ansvarlige for vores børn🌼

Tak for dig.

På gensyn…..

L & M

———————————-

Kære Jeannette
Sarah er meget tilfreds med Jeres møde og glad for at få nogle svar på hvorfor tingene er som de er i vores familie. Hun mærker, at det hun får fra dig er noget hun kan bruge i alle relationer nu og senere i livet.

Mor til 17 årig datter

 

Kære Jeanette
Tak for en rigtig god snak og session.
Vi glæder os, og føler allerede at vi er godt i gang.

Nystartet familie.

———————————

Gennem mit forløb hos Jeannette, har jeg fået nogle gode værktøjer til, hvad jeg kan gøre anderledes for at skabe en bedre ro derhjemme og sætte grænser for min søn på en respektfuld måde. Jeg har lært at stole mere på mig selv og derigennem vise min søn tillid. Jeg har fået en god forståelse for, hvordan forskellige handlingsmønstre udløser forskellige reaktioner, og hvordan jeg kan forsøge at ændre dette.

Anne Sofie,
København

———————————-

Jeg ved, at det ”bare”er dit job, men din støtte, forståelse og læren mig at kende og give råd betyder alverden for mig. Jeg har været utrolig glad for ALT det du har lært mig om mig selv, både det gode, men også de mange dårlige ting.

Jeg har taget alle ordene til mig, og er dig evigt taknemlig for din ærlighed og jeg tror nu på, at jeg med tiden, nok skal få et godt liv sammen med min familie med alt hvad det indebære. Jeg er på rette spor.

Sygemeldt mor,
Køge

Tak for din indsats og dejlige måde at være på, du har hjulpet med at få mit liv i perspektiv, så jeg kan skabe den familie jeg gerne vil have.

Pernille

———————————

Jeg kontaktede Jeannette, for at få sparring i opdragelsen af min søn, da jeg som enlig mor havde brug for input til, hvordan jeg kunne undgå eskalerende konflikter. Allerede ved første samtale indså jeg, at jeg er mor til en “NU-dreng”, og lærte om noget så simpelt som feminin og maskulin energi, og forskellen i vores personligheder, der hurtigt gav mig en indsigt i, hvorfor min søn og jeg oftere konflikter, i takt med at han bliver ældre.

Jeannette har givet mig en forståelse for, og værktøjer til, hvordan jeg kan ændre min væremåde, og hvordan jeg taler til min søn, så jeg minimerer konflikterne. Jeg fik hurtigt positiv respons på de ændringer jeg har lavet, og som jeg fortsat vil skulle arbejde på.

Else,
Roskilde

Kære Jeannette
Tusind tak for din betænksomhed og din venlighed. Du har hjulpet os med proceduren i denne her forfærdelige familiesag.

Familiefar til 2 piger.

———————————-

Vores udgangspunkt som familie var, at vi havde mange udfordringer med kommunikation mellem os voksne og vores børn. Vi havde oplevet gennem mange år ikke at kunne få hjælp til de udfordringer vi havde som familie, og havde kørt en udmattelsesstrategi i stedet for samarbejde.

Vi har fået hjælp fra Jeannette til at anskue vores familie som en helhed, og gennem samtaler omkring vores personligheder, lærer vi at forstå hinanden og reagere og acceptere hinanden for vores forskelligheder. Første fik vi ryddet op i det ydre, det gav resultater med det samme, og derefter i det indre (det var den lange og svære proces)

Forældre til tre børn,
København

Tag det næste skridt for dig selv & din familie

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.