Kurser

Familiedrømme

På dette kursus giver jeg dig de redskaber og værktøjer der skal til, for at I kan skabe en familievision for 2021/2022, som kan implementeres med det samme, gradvist og i det rette tempo for jer.

Fokus på din familieøkonomi

Vil du gerne have overskud på din konto, opnå det du drømmer om, give dine børn det, de har brug for – eller at kunne sig NEJ på de rigtige tidspunkter. Så er kurset lige noget for dig!

Forældrekørekort

Dette kursus er for dig, der står og mangler det forældrekørekort man ikke fik inden børnene duggede op i ens liv. På kurset lærer du hvad der skal til for at kunne sige til og fra, lytte til dine egne behov og ikke mindst at handle efter dem.

Forløb

Familiementor

Familiementorforløbet er for dig, der gerne vil arbejde intenst og koncentreret i en længere periode med at have fokus på at skabe det familieliv, du drømmer om. Vi vil arbejde både på det mentale, fysisk og følelsesmæssig plan og i det omgang, der giver dig mening.

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.