Kurser

Familievisioner

På dette kursus giver jeg dig de redskaber og værktøjer der skal til, for at I kan skabe en familievision for 2020/2021, som kan implementeres med det samme, gradvist og i det rette tempo for jer.

Fokus på din familieøkonomi

Vil du gerne have overskud på din konto, opnå det du drømmer om, give dine børn det, de har brug for – eller at kunne sig NEJ på de rigtige tidspunkter. Så er kurset lige noget for dig!

Styrk dine forældrekompetencer

Dette kursus er for dig, der vil styrke dine forældrekompetencer – herunder at forstå dine nærmeste og dig selv bedre. På kurset lærer du at sige til og fra, lytte til dine egne behov og ikke mindst at handle efter dem.

Forløb

Familiementor

Familiementorforløbet er for dig, der gerne vil arbejde intenst og koncentreret i en længere periode med at have fokus på at skabe det familieliv, du drømmer om. Vi vil arbejde både på det mentale, fysisk og følelsesmæssig plan og i det omgang, der giver dig mening.

 

Modtag min gratis pixibog for en lettere hverdag

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min pixibog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.