Skip to main content

Professionel baggrund

  • Selvstændig familierådgiver siden 2016
  • BA, Socialrådgiver
  • Psykiatrivejleder
  • Mentorcertificeret
  • Stresskonsulent
  • Ledelsesrådgivning
  • Freelanceopgaver både i kommunalt og privat regi

Lidt om mig

Velkommen, jeg hedder Jeannette.

Min passion er at inspirere og hjælpe familier med at skabe det familieliv, de drømmer om.

Jeg har mange års erfaring indenfor personlig udvikling og har arbejdet med mange forskellige målgrupper, både børn, unge og voksne. De har haft en lang række af forskellige udfordringer – lige fra mistet job, sygdom og økonomiske udfordringer til stress, angst, depression og mistrivsel.

Jeg arbejder direkte med familier, hvor udgangspunkt altid er at få afdækket deres drømme, håb og ønsker for familielivet. Jeg hører ofte efter endt rådgivning: “Bare jeg dog havde mødt dig noget før!”

Jeg forsøger altid at finde det bedste frem i alle dem, jeg møder på min vej. Min livsfilosofi, mit menneskesyn og min grundlæggende tro er, at alle mennesker kan udvikle sig, hvis de selv ønsker det. Til tider skal der bare lidt støtte og hjælp udefra, der både kan se muligheder og løsninger.

I mit eget familieliv har jeg tre voksne sønner, jeg er gift for anden gang og bor tæt på natur, skov og vand.

Min mission er at give energi og styrke til lederne i familien – nemlig forældrene, da jeg oplever at mange tvivler på deres egen formåen i forhold til at udfylde deres forældrerolle.

Og hvorfor så det?

Fordi mange forældre har bildt sig selv ind, at de ikke er gode nok, sjove nok, gør det godt nok, har tid nok, penge nok eller noget andet, som de har bildt sig ind, de ikke har eller ikke gør godt nok.

Det er blot gamle overbevisninger og paradigmer, du kan rydde op i for at skabe det familieliv, du drømmer om.

Husk!

Det er aldrig for sent at ændre på noget eller skabe noget nyt i sit familieliv, uanset alder og familieform.

Familie er ikke noget vi får - det er noget, vi skaber.

Modtag min gratis e-bog med 3 veje til livsoverskud, ro og balance i familien.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.