Min drivkraft til at hjælpe familier udspringer fra min egen forandring

I kombination med min faglige stærke baggrund og livserfaringer har det givet mig et stærkt fundament i forhold til at kunne rådgive andre familier.

Jeg har selv gået samme vej og taget mange af de samme skridt, som de familier jeg arbejder med.

Min vision som familierådgiver er at give fornyet kraft til lederne i familien – nemlig forældrene.

Som familierådgiver har jeg gang på gang oplevet, at vi mennesker kan mere, end vi tror. Når jeg starter et forløb op, kan der være talrige udfordringer, konflikter og komplikationer hos en familie – og hverdagen kan virke formålsløs, håbløs og uoverskuelig.

Jeg ved, at alle mennesker og familier er unikke og besidder en energi/power, der kan hjælpe dem til selv at skabe den familie, de ønsker sig og brænder for. Ofte skal energien ‘bare’ hjælpes på vej og kanaliseres de rigtige steder hen.

Hos mig får forældre konkrete redskaber og værktøjer til at kunne stille skarpt på værdier og en retning/vision, der kan skabe de bedste resultater for familien som helhed og for de enkelte familiemedlemmer. 

Det er min overbevisning, at det aldrig er for sent at ændre på noget eller skabe noget nyt i sit liv –  uanset om man er samlevende forældre, bedsteforældre, alene-forældre eller andet. Det betaler sig at investere i sin familie og at være bevidst om, hvordan du ønsker at være, og hvad du gerne vil videregive til din børn, dine omgivelser mv. 

Det afgørende omdrejningspunkt er et ønske om at opbygge en bedre relation til familien, forstå sig selv og sine nærmeste bedre – altså en vilje og lyst til forandring.

Min tilgang til familierådgivning er holistisk i den forstand, at alle forhold og omstændigheder i forhold til en familie og de enkelte familiemedlemmer tages i betragtning. Overblikket er helt afgørende, da dominoeffekten er særdeles aktuel i arbejdet med familier, da mange brikker kan vælte, når en enkelt brik falder. På den anden side er det også somme tider bare en enkelt brik der skal falde på plads, før mange andre brikker følger med. 

Jeg har et stort fokus på at forene hoved, hjerte og krop, så der er samklang. Det er lidt ligesom et instrument, der skal finjusteres, inden det lyder godt. Når samklangen er på plads hos dig, har du et ideelt udgangspunkt for at opnå den forandring, du ønsker for dig selv og din familie. 

Essensen af det hele er, at jeg ønsker at være den “game changer”, der sikre, at I  som familie får mere tid, ro og overskud til hinanden, en lettere hverdag med færre konflikter og ikke mindst, at I får skabt det familieliv I alle fortjener og drømmer om.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jeannette Brendholdt – ekspert i at hjælpe familier med at skabe det familieliv de drømmer om. Det jeg er mest kendt for er, at gøre tingene konkret, let forståeligt og ikke mindst, at I som familie kan omsætte viden til handling med det samme.

Personligt

Min fortælling begynder tilbage i 2006, hvor jeg nærmest over night blev delemor til 3 drenge i alderen 6, 8 og 11 år gammel.

Pludselig befandt jeg mig  i en 3-værelses lejlighed, uden job og retning for fremtiden. Jeg skulle genopfinde mig selv samtidig med, at der var 3 små drenge, som også skulle ud på en ny ”vej”, da de ligeledes var blevet revet væk fra deres vante omgivelser,  faste rutiner og trygge omgivelser.

Tidligere var jeg hjemmegående hustru/mor, boede på et “slot”, og der manglede ikke noget på den materielle side – bortset fra et Familiefundamentet og en Familievision.

Vi forældre var ikke uddannet i forældrelederskab, visioner for familien og uddannet i, hvad samt hvem, der kommer først i en familie. Vi kørte på bedste beskub derud af på må og få både i vores parforhold og i vores forældreroller, hvor vi selvfølgelig stødte ind i hinandens frustrationer, irritationer samt manglende forståelse for, hvordan vi kunne løse konflikterne, når de opstod. Vi pegede klart fingere af hinanden, da det var lettere end at kigge indad.

Ingen af os levede det liv vi ønskede. Jeg oplevede depression, stress og angst, men kunne ikke sætte en finger på, hvad det skyldtes. Og jeg havde virkelig svært ved, at bede om hjælp, for jeg var jo en kvinde fra en ressourcestærk familie, med et godt netværk, uddannelse, god økonomi osv. Så det måtte jeg da selv kunne klare!

Men NEJ det kan vi ikke altid – og det var først igennem mange kurser, selvudvikling og kiggene indad, at jeg forstod at fundamentet i en familie er familievisionen. Hvilket jeg i dag tilskriver som det første, største og mest vigtigst i en familie, såfremt alt andet skal kunne fungere på den lange bane.

Det er den passion jeg ønsker at give  videre –  så I som familie kan skabe og udvikle jer hver for sig og sammen i jeres familier for uden udvikling, er der kun afvikling.

 

En ny vej

I en alder af 42 år meldte jeg mig til Metropol, hvor jeg tog en Professionsbachelor som socialrådgiver. Jeg siden da arbejdet mange år både indenfor beskæftigelsesområdet og familieområdet som familiebehandler/familierådgiver. Udover mine mange år på arbejdsmarkedet har jeg en værktøjskasse fyldt med alle mulige forskellige uddannelser og kurser, heriblandt NLP Practitioner, Enneagram Master coach, Tony Robbins kurser/uddannelser og meget mere.

Min store passion for at lære, gør at  jeg er altid i gang med at udvikle og styrke mine egne kompetencer, så jeg kan hjælpe andre endnu bedre.

Mit motto er – hvis jeg skal kunne hjælpe andre – bliver jeg nødt til selv at kunne det først. Det vil sige, at alt det jeg underviser og rådgiver i har – er en blanding af min faglige ballast samt personlige erfaringer. Jeg selv gået alle skridtene samt undervist/talt med mange forskellige familier med gode resultater.

 

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg hjælper dig med at ændre dit familie mind-set. Det betyder, at jeg lærer dig konkrete og lavpraktiske værktøjer, der virker og giver dig resultater med det samme, hvis du altså bruger det.

Igennem årerne har jeg blandt andet hjulpet familier med følgende:

 • Konflikter i familien
 • Børneopdragelsen
 • Skilsmisse og deres udfordringer
 • Stress
 • Angst
 • Ændring af overbevisning
 • Relationer
 • Arbejdsliv
 • Økonomi
 • Sundhed
 • Opstart som selvstændig
 • Livsformål og dine særlige gaver
 • Familievisioner, det at skabe det familieliv I drømmer om
 • Og meget mere

En af mine styrker er, at jeg hurtigt kan pege de blinde vinkler ud, der ligger hos jer som familie, så I kan bliver bevidst om, hvor nøjagtigt det er du og I skal justere for, at I som familie kan trives og komme på rette spor igen.

Mange familier kommer til mig fordi de forgæves igen og igen har forsøgt, at løse deres konflikt samt udfordring i livet – uden held. De har måske læst bøger, taget på kurser og gjort alle de rigtige ting, men lige meget nytter det, hvis I som familie mangler at kunne se, hvad jeres nuværende adfærd og handlingsmønstre betyder for jeres fokus og energi for, det er en af nøgler til forandringer.

Jeg har gået igennem mange af de samme udfordringer og

Har det trukket ”tænder” ud til tider? JA

Har jeg siddet til utallige forældremøder, hvor der endnu engang var konflikter? JA

Har vi som forældre været håbløse og haft stridigheder indbyrdes? JA

Har jeg stået skoleret for kommunen? JA

Har jeg haft “besværlige” teenagere, der var snotforvirrede pga. skilsmissen og alt muligt andet? JA

Er jeg flere gange blevet ringet op af politiet? JA

Har jeg levet i frygt for fremtiden? JA

Og jeg kunne blive ved.

Alligevel har jeg 3 fantastiske sønner, der alle klarer sig godt.

Mine drenge er de skønneste på jorden. Det er dem, der har givet mig de største udfordringer, hovedpine og frustrationer – men de er også mine største læremestre, hvilket jeg er dybt taknemlig for.

Jeg igennem tiden lært at det ikke handler om, hvad der sker for os. Det handler om, hvad vi tænker om det, der sker for os – og især hvordan vi vælger at handle på det, der sker for os.

Vores tanker, følelser og handle mønstrer er med til at definere os som den person vi vælger, at være. Vi kan klare meget mere og opnå meget mere, end vi tror.

Har jeg kunnet gøre det alene, gå skridtene alene, udvikle mig alene? NEJ

Jeg har fået hjælp udefra, selvom jeg “burde” kunne klare det selv – jeg var jo en stærk forælder.

Hvis jeg kan du også med lidt hjælp fra en ven.

Jeg håber, at jeg kan være den ven, game changer og inspirator, så I som familie kan opnå det I drømmer om.

Alt det bedste til dig og din familie.

Kærligst Jeannette

Professionel baggrund

 • Professionsbachelor, Socialrådgiver
 • Psykiatrivejleder
 • Mentorcertificeret
 • Master i Enneagrammet
 • NLP Practitioner
 • Ledelses-rådgivning

Arbejdsområder

 • Familiedynamikker
 • Konflikthåndtering
 • Selvværd og selvtillid
 • Økonomi
 • Stresshåndtering
 • Relationer i det brede spektrum
 • Sundhedsrådgivning

Tag det næste skridt for dig selv & din familie

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.