Min passion og drivkraft i

kombination med min faglige baggrund og livserfaringer giver mig et stærkt fundament i forhold til at kunne rådgive familier, som ønsker et mere fyldestgørende liv, hvor der er  plads til frihed, tid, overskud og ro.

Det kræver skills at være forældre og min mission er at give fornyet kraft til lederne i familien – nemlig forældrene.

Gang på gang oplever jeg, at forældre tvivler på deres egen formåen som forældre. Forældre som ikke tror på at de er gode nok, sjove, nok, gør det godt nok eller alt muligt andet “mærkeligt” de bilder sig ind.

For at skabe en ønsket forandring kræver det til en start blot, at én anden person kan se jeres potentiale som familie og TROR på jer. Jeg tror og hepper på jer

Alle familier er unikke og besidder en energi/power, der kan hjælpe dem til at skabe det familieliv, de ønsker sig og brænder for. Ofte skal energien ‘bare’ hjælpes på vej og kanaliseres de rigtige steder hen.

 

Det er ikke kun nok med viden/teori og forståelse af hvordan du kan ændre dine resultater  – hos mig skal du arbejde med konkrete redskaber og værktøjer for at kunne skabe de bedste resultater for din/jeres familie.

For ingen handling ingen forvandling.

Det er aldrig er for sent at ændre på noget eller skabe noget nyt i sit familieliv –  uanset hvilken familieform du kommer i.

 

Den bedste investere du kan gøre er i dig selv og din familie. Vær bevidst om, hvordan du ønsker at være som forældre,  hvad vil du gerne videregive til din børn, dine omgivelser mv. 

 

Familien er som et instrument, der til tider skal finjusteres for at lyder godt. Når samklangen er på plads, har du et ideelt udgangspunkt for at opnå det, som du ønsker for dig selv og din familie. 

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Jeannette Brendholdt – ekspert i at hjælpe familier med at skabe det familieliv de drømmer om. Det jeg er mest kendt for er, at gøre tingene konkret, let forståeligt og ikke mindst, at I som familie kan omsætte viden til handling med det samme.

Personligt

Igennem en årrække var  jeg i mistrivsel, følelsesmæssig stress, og min fysiske og mentale sundhed var under pres. Jeg oplevede, at jeg ikke levede efter mine egne værdier og leveregler, hvilket var med til at jeg gjorde mig selv “mindre” end jeg i virkeligheden var.

Jeg traf en beslutning om, at jeg ville være den bedste udgave af mig selv,  udleve mine drømme og leve efter mine egne værdier og ikke mindst at gøre mig selv “større”, især til gavn for mig selv, mine børn og andre omkring mig. Jeg er taknemlig hver dag for denne beslutning.

 

Fagligt

Jeg er uddannet socialrådgiver tilbage i 2014 og før det har jeg været ansat både som medarbejder og leder  i restaurantionsbranchen igennem mange år. Derudover har jeg igennem livet taget en masser af kurser, coachinguddannelser m.m. hos førende eksperter inden for personlig udvikling både inden- og udenlands.

Jeg har igennem årerne talt med massevis af personer og familier og ikke mindst været medvirkende til, at de har opnået den forandring som de ønskede sig.

Service har altid været en del af mit DNA og  mit motto er “hvis man vil hjælpe andre, må man starte med at hjælpe og udvikle sig selv først”.

Hver dag – hvor jeg kan hjælpe og gøre en forskel for familier og andre er en FANTASTISK dag.

 

Professionel baggrund

 • Professionsbachelor, Socialrådgiver
 • Psykiatrivejleder
 • Mentorcertificeret
 • Master i Enneagrammet
 • NLP Practitioner
 • Ledelses-rådgivning

Arbejdsområder

 • Familiedynamikker
 • Konflikthåndtering
 • Selvværd og selvtillid
 • Økonomi
 • Stresshåndtering
 • Relationer i det brede spektrum
 • Sundhedsrådgivning

Det kræver skills at være forældre

Modtag min gratis e-bog med 3 tips til hvordan du håndtere vrede i familien

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag samtidig min e-bog. Den er til dig, der ønsker at stå stærkere i dit forældreskab, og skabe det liv du drømmer om for dig og din familie. Jeg glæder mig til at inspirere dig.